Clubkleding TC Heeze

We zijn trots op ons mooie en eigentijdse clubtenue, geïntroduceerd in 2021, ontwikkeld door onze eigen kledingcommissie, in samenwerking met Bioracer, naar ontwerp van Stijn v Meerwijk. De clubkleuren van Tourclub Heeze zijn wit / geel / zwart. Het basis clubtenue bestaat uit een shirt met doorlopende rits, een jack met lange mouwen en korte broek met zeem, met bretels, van bedrukt materiaal met op beide zijde het logo van Tourclub Heeze. Leden van Tourclub Heeze zijn verplicht dit clubtenue te dragen tijdens ritten die door Tourclub Heeze worden georganiseerd.

De verkoop van het clubtenue is in handen van de club zelf. Er is een beperkte voorraad aanwezig. Wanneer behoefte is aan kleding, kunt u dat kenbaar maken aan de penningmeester ( zie bestuur) ook kunt u extra kleding bestellen, bijvoorbeeld een lange , een windstopper of been/mouwstukken.

De kosten van het basis tenue komen gedeeltelijk voor rekening van tourclub Heeze en haar sponsoren.

Veiligheid tijdens de fietstochten vinden we bij Tourclub Heeze erg belangrijk, daarom is het dragen van een helm verplicht tijdens de clubritten.

Kledingtenue (ontwerp) vanaf 2021

bezoek hier Bioracer

BEKIJK OF DOWNLOAD HIER de LAATSTE editie van ons clubblad de tourflits.

download