07 December 2022

Inschrijving Clubweekend 2023 geopend

Inschrijving  Clubweekend 2023 geopend

Van 2-4 juni 2023 is het weer zover, het jaarlijkse clubweekend. Dit jaar is gekozen voor een locatie dichter bij huis en vooral ook met activiteiten voor de mensen die niet op de (race)fiets kruipen.

We gaan naar het Fletcher Welness Hotel in Sittard. wellnesshotelsittard.nl

Het hotel ligt dicht bij de Zuid-Limburgse heuvels, een paradijs voor elke wielrenner. Door de centrale ligging kan er voor een uitdagende rit gekozen worden met de bekende beklimmingen. Maar ook een rit door het glooiende landschap voor mensen die het wat rustiger aan willen doen, is mogelijk. Theo Thijs zal ongetwijfeld weer een aantal mooie routes maken. Om een idee te geven: Van het hotel naar het 3-landenpunt is slechts 38 km.

Het hotel beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten en een bowlingbaan. Mocht het weer zo bar zijn dat fietsen geen optie is of kun je na de rit wel een relax moment gebruiken, dan zijn dit zeker aanraders. Een bowling competitie onder het genot van een drankje na het eten is ook een leuk idee.

Voor de niet-fietser is een uitstapje naar Sittard een aanrader. Op slechts 2,5 km van het hotel ligt het mooie centrum met volop shopping mogelijkheden en terrasjes. Effe naar de outlet in Maasmechelen of een uitstapje naar Duitsland behoort ook tot de mogelijkheden. Een biertje op het Vrijthof is met 24 km “om de hoek”.

Het hotel verhuurt alleen per kamer ongeacht het aantal personen. Onderstaande prijs is inclusief 2x ontbijt, 2x diner en een simpele lunch. De fietsen kunnen veilig worden gestald en er kan op de laatste dag bij terugkomst nog even worden gedoucht in 2 kamers.

Aankomstdatum : 2 juni 2023

Vertrekdatum : 4 juni 2023

Kosten pp op basis van 2p kamer : €204,-

Kosten pp op basis van 1p kamer : €303,-

Parkeren : € 5,-- per nacht

Inschrijven kan vanaf nu via de agenda op de site. Je inschrijving is definitief als je het bedrag van je deelname overgemaakt hebt op rekening NL94RABO0123352002 tnv Tourclub Heeze ovv Clubweekend 2023 en je naam.

Door de kamers vroeg vast te leggen voorkomen we dat de prijzen over 3 maanden mogelijk een stuk hoger zijn. We hebben een optie op 20 kamers. Extra kamers op aanvraag, dus wacht niet te lang, want op=op. Natuurlijk hopen we van harte dat voor de kerst alle kamers geboekt zijn en dat we met een grote groep aanwezig zijn op dit schitterende evenement.

Ga terug

BEKIJK OF DOWNLOAD HIER de LAATSTE editie van ons clubblad de tourflits.

download
Ritten programma 2023

Ritten programma 2023

Elegance Elite / Prestige