01 Februari 2021

Clubweekend Assen 24-26 sept 2021

Clubweekend Assen 24-26 sept 2021

Nadat Corona het afgelopen jaar roet in het eten heeft gegooid en ook dit jaar de gebruikelijke datum voor het fietsweekend niet haalbaar is, gaan we een ultieme poging wagen dit leuke evenement in het najaar te organiseren. Of het door kan gaan is uiteraard afhankelijk van eventuele opgelegde beperkingen. We zullen ons altijd conformeren aan de wettelijke richtlijnen.

De locatie is Assen gebleven. Door alle voorbereidingen van het afgelopen jaar was het een makkelijke keuze; het hotel komt ons tegenmoet door dezelfde voorwaarden aan te houden als voor vorig jaar en de routes zijn door Theo reeds gemaakt.

We hebben gekozen voor het weekend van 24-26 september. De locatie is City Hotel de Jonge in het hart van Assen met mooie kamers en een gezellige bar.

https://hoteldejonge.nl

Het arrangement kost €122,50 per persoon en omvat 2 overnachtingen in een Comfort 2-persoonskamer, inclusief ontbijt, een 3-gangen keuzediner op vrijdag en zaterdag en een eenvoudige lunch op zondag (2 belegde broodjes en melk). De toeslag voor een 1-persoons kamer is €20,00. De toeristenbelasting (€1,40 p.p.p.n.) en je consumpties moet je zelf in het hotel afrekenen.

Er is een overdekte, afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen.
Er worden op zondag 2 kamers kosteloos openhouden waar je na het fietsen kunt douchen.

We vinden het geweldig als jullie dit jaar in groten getale inschrijven om er een sportief en gezellig weekend van te maken. Partners zijn welkom: er kan gekozen worden tussen fietsen en wandelen.

Je kunt inschrijven via een mailtje naar wim.tindemans@gmail.com. Vanaf april wordt het mogelijk om in te schrijven via de TC Heeze-website. We hebben een optie op 20 kamers. De inschrijving sluit op 15 augustus en is pas definitief als het verschuldigde bedrag overgemaakt. Je ontvangt daarvoor een betaalverzoek. Bij annuleren voor 10 september wordt het geld teruggestort.

Sportieve groeten,

Wim Tindemans

Hans Beks

Ga terug

BEKIJK OF DOWNLOAD HIER de LAATSTE editie van ons clubblad de toerflits.

download
Ritten programma 2021

Ritten programma 2021

Elegance Elite, Prestige