Inloggen

Elite, Prestige en Super Prestige

Elite, Prestige en Super Pestige

De Commissie Toertochten organiseert in de periode van maart tot en met oktober vele fietsactiviteiten. De activiteiten bestaan uit clubritten rond Heeze voor de Elite, Prestige en Super Prestige en op zaterdagen en/of feestdagen, tochten bij andere verenigingen en vrije toertochten in zowel Nederland en Belgie.

Clubritten

Deze worden georganiseerd voor leden van Tourclub Heeze. De ritten worden op zondagochtend verreden en volgens een van te voren uitgezette route. Het vertrek van de ritten is in het algemeen vanaf het gemeentehuisplein te Heeze. Er wordt in groepsverband gefietst, vanaf seizoen 2012 in Drie groepen: de Elite (gemiddeld 28 km/u), de Prestige (gemiddelde 31 km/u) en de Super Prestige (gemiddelde 34 km/u)

Er is ook een competitie element ingebouwd in de vorm van een Wisseltrofee en een Superprestatie.

Toertochten bij andere verenigingen

Enkele jaren geleden is besloten om op zaterdag en/of feestdagen een aantal toertochten bij andere verenigingen te gaan rijden. Dit biedt de gelegenheid om al diegenen die eens wat langere tochten willen rijden aan hun trekken te laten komen en om in andere gedeelten van Nederland en in België te fietsen. De tochten worden in clubtenue en als groep gereden, waardoor Tourclub Heeze zich ook als club buiten de eigen regio presenteert.


 

 

agenda