Inloggen

Cafe Thuys

Café Thuys, Eten & Drinken

Al enkele maanden is bekend dat De Koffer in Heeze dicht is en wordt er flink gespeculeerd over de nieuwe eigenaar en over de eventuele nieuwe naam. Vanaf nu willen de nieuwe eigenaren Hans Huys en Patrick van Kemenade hun nieuwe naam van het nieuwe   eetcafé delen met de buitenwereld. ‘’Café Thuys’’ zal er binnenkort op de gevel pronken van dit prachtige pand aan de Jan Deckersstraat.

‘’Het is de bedoeling dat we het gevoel uitstralen dat iedereen zich ‘’Thuys’’ voelt, laagdrempelig voor iedereen’’, aldus Hans. Voor zowel een heerlijk kop koffie met gebak als een lekker glas bier staan de deuren straks zeven dagen per week open. Dagelijks zal vanaf 11.00 uur de keuken geopend zijn en is er de mogelijkheid om te lunchen maar ook een mooie avondkaart met eetcafe-gerechten en een formule met kleine gerechten die geserveerd worden in de alom bekende gezellige ambiance van dit grand-café. ‘’Een bijzondere plek waar al geruime tijd een café gevestigd is. Een mooie plek waar we ons al prima thuis voelen. We hebben nog veel werk te doen, zowel voor de schermen maar zeker ook erachter’’, aldus Patrick. Ze geven dan ook geen exacte openingsdatum aan vanwege het feit dat er nog veel moet gebeuren. Al enige weken wordt er ijverig gewerkt in het pand dat momenteel nog afgeplakt is met krantenpapier aan een mooie nieuwe horecazaak in Heeze.

Café Thuys zal een grand-café worden voor een breed publiek en de mogelijkheid bieden om er heerlijk te eten en te genieten, maar ook later op de avond zeker geschikt is als stapcafé waar soms een bandje speelt en plaats is voor een evenementen zoals een mosselavond of een pubquiz.

agenda