Inloggen

Clubweekend

AFGELAST in 2020 met mogelijke verplaatsing naar 2021

 

2020, 5-7 Juni , Assen.

        
Reserveer 5 juni t/m 7 juni 2020 voor ons clubweekend in assen.

In het centrum van Assen, Brinkstraat 85, ligt Hotel De Jonge. Daar hebben we een optie genomen op 14 Comfort-kamers. Voor de bijzonder schappelijke prijs van €126,- per persoon krijg je daar 2 overnachtingen + 2x ontbijt + 2x 3-gangen keuzediner + een eenvoudige lunch op zondagmiddag. Dat alles op basis van 2 personen per kamer. Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag van €20,-. Consumpties en toeristenbelasting reken je zelf af bij het uitchecken. Op zondagmiddag zijn er 2 kamers beschikbaar om te douchen. Er is een afgesloten fietsenstalling. Je kunt het hotel bekijken via www.hoteldejonge.nl. Wij moeten uiterlijk 9 maart het juiste aantal kamers doorgeven. Dat betekent dat je tot uiterlijk 8 maart bij ons kunt inschrijven.


Assen is de hoofdstad van Drenthe. Deze provincie lijkt wel gemaakt voor fietsen. Al fietsend door de Drentse natuur trekt er allerlei moois aan je voorbij. Je komt door Nationale Parken, prachtige natuurgebieden, gezellige dorpjes, mooie beekdalen en de historische plekjes. Met ruim tweeduizend kilometer aan fietspaden zal het Theo zeker lukken om enkele mooie routes uit te zetten. 

De Drentse natuur is ook uitermate geschikt voor wandeltochten. Er zijn diverse wandelroutes, maar je kunt ze ook zelf maken via het knooppuntennetwerk. En wil je dicht bij huis blijven: het centrum van Assen en het Drents museum zijn beide een bezoek waard.
Het clubweekend wordt ook besproken op 28 februari tijdens de voorjaarsvergadering.

 

Aanmelden voor het clubweekend kan tot uiterlijk 8 maart. Dat is een week na de voorjaarsvergadering. Je meldt je aan via een email naar wim.tindemans@gmail.com Op-is-op: je aanmelding is pas definitief als ook het volledige bedrag overgemaakt is op rekening NL91 INGB 0001 952350 van W.Tindemans onder vermelding van Clubweekend Assen.
Vermeld in het mailtje je eigen naam en indien van toepassing ook die van je meereizende partner. Meld ook of je kunt rijden, en hoeveel passagiers (incl. jezelf) en hoeveel fietsen (incl. eigen fiets) je kunt vervoeren.
Uiteraard kun je in het mailtje ook je vragen en opmerkingen kwijt. Ook suggesties voor kamer-en wagenindeling zijn welkom.

Adresgegevens van het hotel:
City Hotel de Jonge
Brinkstraat 85
9401 HZ Assen
hoteldejonge.nl

agenda