Inloggen

Clubweekend

2016, 14-16 Juni , Cochem.

        
Reserveer 14 juni t/m 16 juni 2019 voor ons clubweekend in Cochem aan de Moezel.

Zoals ieder jaar organiseren we weer een clubweekend in het weekend na pinksteren. Dit weekend staat open voor leden, maar ook kunnen (wandelende) partners meekomen. We verzorgen twee dagen zowel een fietsprogramma alsook een wandelprogramma.


We hebben dit jaar in het centrum van het toeristische stadje Cochem (2 km) perfect hotel gevonden voor ons jaarlijkse clubweekend. Dit drie sterren hotel is wel wat duurder dan het hotel van vorig jaar in Vasse. Het hotel noemt zich superieur met drie sterren en ligt op unieke locatie midden in het centrum met kamers (niet allemaal) met uitzicht op de Moezel en zijn wijnbergen. De afstand vanaf Heeze is 230 km en ca. twee en een half uur te overbruggen. Na aankomst kunnen we dan vrijdagavond dineren in het restaurant van het hotel “Balduinstuben”. Het clubweekend is dit jaar wederom gepland in het eerste weekend na Pinksteren, vrijdag 14 juni tot zondag 16 juni.

Kosten voor het hotel zijn 188 euro per persoon op basis van tweepersoonskamers. Hierin zijn inbegrepen logies voor 2 nachten, 2x ontbijt en 2x diner, niet inbegrepen zijn de reiskosten, de lunch op zondagmiddag en het parkeergeld. Op de website van het hotel kunnen jullie al een kijkje nemen https://www.hotel-karl-mueller.de en vinden jullie eventuele aanvullende informatie. Onze Fietsen kunnen we in een garage stallen, op zondag na onze rit kunnen we douchen in het sauna gedeelte of op eventuele overgebleven kamers.

De ligging van het hotel beidt de mogelijkheid om op beide dagen vlakke etappes te maken langs de Moezel, aan beide zijden van de rivier bevinden zich prachtige fietspaden. De ene dag kan oostwaarts gefietst worden richting Koblenz, met een eventueel een stukje langs de Rijn, en de andere dag westwaarts gefietst worden richting Trier. Ook is het heel goed mogelijk om aanvullend een alternatief traject te maken voor degene, die ook nog een stukje wil klimmen. Er liggen enkele prachtige klimmen aan weerszijden van de Moezel, waarbij tussen de wijnranken enkele hoogtemeters gemaakt kunnen worden.

Ook voor de wandelaars heeft de omgeving veel in petto. In het hotel zijn brochures beschikbaar met prachtige wandelingen in de mooie omgeving als ook wandelingen door het historische stadje zelf, waar na een korte of lange wandeling, een terrasje gepakt kan worden. Eventueel kan op een hoger punt met wandelen begonnen worden, als eerst met de stoeltjeslift de helling te bedwingen.

We hebben een optie op 12 tweepersoonskamers en moeten voor 1 maart definitief reserveren.

Inschrijving staat open vanaf nu via inschrijving activiteiten op de website of middels een mailtje of telefoontje aan mij peterrothuizen@gmail.com of 06-12440380. Vertel ook even of je kunt rijden en hoeveel passagiers (incl. jezelf)  je kunt vervoeren. Als je je op de website opgeeft en je partner wil ook mee, zet dat dan in een mailtje naar mij of bel me even.
Het is : “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.” Zoals gezegd we hebben plek voor 24 personen in 12 2p-kamers.


Namens Commissie Clubweekend

Peter Rothuizen

Adres van het hotel
Hotel Karl Mueller
Moselpromenade 9
56812 Cochem
Duitsland
https://www.hotel-karl-mueller.de

agenda

  • 28-02-2020
    Voorjaars ALV dorpshuis Valentijn
  • 01-03-2020
    1 maart seizoensstart 2020
  • 11-04-2020
    Hageland classic