Inloggen

Clubkleding

We zijn trots op ons mooie en eigentijdse clubtenue, geïntroduceerd in 2015, ontwikkeld door onze eigen kledingcommissie, in samenwerking met Bioracer, naar ontwerp van Lamber van Lierop. De clubkleuren van Tourclub Heeze zijn wit / geel / zwart. Het basis clubtenue bestaat uit een shirt met doorlopende rits, een jack met lange mouwen en korte broek met zeem, zonder bretels, van bedrukt materiaal met op beide zijde het logo van Tourclub Heeze. Leden van Tourclub Heeze zijn verplicht dit clubtenue te dragen tijdens ritten die door Tourclub Heeze worden georganiseerd.

De verkoop van het clubtenue is in handen van de club zelf. Er is een beperkte voorraad aanwezig. Wanneer behoefte is aan kleding, kunt u dat kenbaar maken aan de penningmeester ( zie bestuur) ook kunt u extra kleding bestellen, bijvoorbeeld een lange of driekwart broek, een windstopper of been/mouwstukken. De kleding kunt u bestellen door hier het bestelformulier te downloaden en af te geven of door te mailen.

De kosten van het basis tenue komen gedeeltelijk voor rekening van tourclub Heeze en haar sponsoren.

Extra kleding zoals lange broeken, winter jacks, windstoppers en been/mouw stukken zijn ook te in ons clubontwerp te bestellen. deze kleding is te bestellen door hier het bestelformulier te downloaden.
  Dames  Heren

Veiligheid tijdens de fietstochten vinden we bij Tourclub Heeze erg belangrijk.Daarom is het dragen van een helm verplicht tijdens de clubritten.

Kledingtenue (ontwerp) vanaf 2015:

agenda